We appreciate all of our valued guests and fans who came in huge numbers to enjoy our events. They all had a great time, and can’t wait for another event to be organized by Tieventi.

That shows the best of our performance!

We are very grateful to have great people coming to our events who knew how to enjoy without any incidents or negativity.

Our events, concerts, theatre plays and private parties are always fun, which is our point and purpose. It’s about getting people together to have a great time and to live on that happiness as long as possible.

Concerts and theatre plays are usually in Toronto, Kitchiner or Windsor but we are looking forward to bring more fun to Edmonton, Vancouver and Calgary events. Also, we try to bring The best Quality performers.

Keep in mind our main motive is to always have fun! We are happy when people go happy from our event.

Hvala svima dragim posjetiocima i vjernim prijateljima naših dogadjaja koji su uvijek dosli u velikom broju da nas podrže i uzivaju sa nama. Nadam se da ste do sada svi uzivali na koncertima i predstavama i ne možete dočekati kad ćemo opet imati nešto. Puno upita samo potvrdjuje da su naši dogadjaji bili dobro iskustvo za našu dragu publiku. Mi se uvijek trudimo da dovedemo nekog ili nešto dobro sto će svi da vole i jedva čekaju. Hvala svima koji su dosli na naše koncerte ili predstave i uvijek bili pozitivni i opušteni,tako da nismo imali nikakvih incidenata i neprijatnosti. Kao sto znate svi dogadjaji su da skupimo pozitivnu energiju, da uživamo maksimalno da bi lakše koracali kroz život. Zato uvijek treba imati neki provod. A to je i nasa misija! Presrećni smo kad vidimo kako ljudi odlaze sretni iz dvorane, puni lijepih utisaka.

U ovoj situaciji svima je teško i našim dragim umjetnicima i nama svima. Zato je nas tim u misiji prikupljanja donacija za naše samostalne umjetnike koji dolaze ovamo da nam uljepsaju živote.

Nasa misija se nastavlja, kako bi vas bar malo nasmijali i usrecili, na ovom Website ćete moći gledati predstave, samo komedije naravno.

Ostanite u dobrom duhu dok ne krenemo opet uživo.